Ensutouch ORIGINAL 🍃

Rawat Segera Kulit Bermasalah Dengan Selamat Dan Mudah Hasil Rahsia Kajian 12 Saintis SIRIM

Play Video

IKHTIAR CUBA DULU JIKA ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI BERIKUT

Jangan Risau!
Saintis SIRIM Ada
1 Rahsia Untuk Cantik Cara Selamat & Mudah ..😍

BACA SAMPAI HABIS 👇

Ikuti Kisah Puan Hidayah 🥰

Play Video

Pengalaman Sendiri Cuba Pelbagai Produk...

Puan Norhidayah merupakan seorang peniaga online yang mempunyai masalah jeragat dan parut.

Beliau juga telah menggunakan pelbagai produk untuk mengembalikan kulit wajah yang asal tapi tak berkesan malah makin teruk.. 😞

Akhirnya mencuba produk Ensutouch selama 3 – 4 minggu sebab yakin dengan kajian saintifik dan hasilnya kulit kembali fresh dan tidak kering. Minggu keempat mula nampak perubahan jeragat dan parut yang semakin pudar 😍😍

Alhamdulillah 🤲🏼.. Ramai wanita sekarang sudah ada kesedaran betapa bahayanya menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia berbahaya..🚫
ANDA?

Diiktiraf Di Peringkat Antarabangsa & Paling Diyakini Di Malaysia..Buktinya? 👇🏻

ENSUTOUCH SKINCARE 🍃

Hasil PENYELIDIKAN selama 2 TAHUN  melalui kaedah “3D Screening Sel” oleh 12 Saintis dari SIRIM BERHAD bagi memastikan penghasilan Skincare BERKESAN tanpa bahan kimia berbahaya 

Rawat Jeragat

Kenapa perlu tukar kepada Ensutouch ni?

Apa Kata Mereka Yang Dah Cuba Ensutouch Ni?

Boleh tengok sendiri kesannya..👇

Khatijah, 48

“..Dah dua kali order, masalah kulit berjeragat dan kulit kusam makin berkurangan. Alhamdulillah..” (Tonton Video)

Anish, 25

“..Kulit kusam, pori terbuka, dan jerawat hilang selepas penggunaan Ensutouch..”

Afifi Amni, 18

“..Diperkenalkan sendiri Ensutouch oleh ibunya, hasilnya sangat confident dengan perubahan kulit yang sangat ketara..”

Nor Atipah, 52

“Bukan jeragat je hilang, kulit pun makin cerah. terima kasih Ensutouch.”

Norazlina, 17

“..Jerawat teruk sebelum ni dan selepas pakai 2 bulan kulit jd licin..”

Zahrah, 68

“Setelah guna Ensutouch, jeragat & parut pada kulit pudar dengan cepat, dan lebih berseri “

Wow sangat testimoni di atas kan? Kami dari HQ juga terkejut dan bangga serta syukur,
Alhamdulillah Hasil Usaha 12 Saintis Ini Juga Telah Mendapat Anugerah

Untuk lebih yakin jom dengar apa kata Doktor (tonton video)

Nak lagi testimoni? 😍

Tiba masanya anda jadi salah seorang dari beribu jelitawan yang menikmati kesan Ensutouch ni

Juga telah digunakan oleh Artis, Tokoh2, serta Public Figure​

Bagaimana jika kami OFFER Jaminan Pulangan Wang 100% Jika Tidak Berpuas Hati?

Jika anda rasa ini tidak selamat selepas pembelian, kami beri jaminan pulangan wang anda 100%

BERAPA HARGA ?

Akak...jangan tunggu sampai 'melarat'...kami sarankan cuba dulu harini trial set pun dah memadai sementara promo jimat masih dibuka ni..kami akan hubungi selepas pembelian untuk tips/guide 😍 Pilih pakej & tekan butang tempahan👇

Trial Set

RM 95


/ set
  • Serum 10ml
  • Sleeping mask 20ml
  • Facial Cleanser 20ml
  • Free Postage RM15
  • Harga Asal RM110
  • Kegunaan 2-3 minggu
  • Personal Support & Tips
  • Disyorkan untuk cuba dulu kami jamin anda akan jatuh cinta 🙂

Complete Set

RM 219


/ set
  • Serum 30ml
  • Sleeping mask 50ml
  • Facial Cleanser 50ml
  • Free Postage RM15
  • Harga Asal RM255
  • Lifetime VIP Membership
  • Personal Support & Tips
  • Sangat disyorkan- Kegunaan 2-3 Bulan untuk kesan menyeluruh & ketara seperti yang diinginkan !

Extra Full Set

RM 279


/ pax
  • Serum 30ml
  • Sleeping mask 50ml
  • Facial Cleanser 50ml
  • Velvet Foundation 30ml
  • Free Postage RM15
  • Harga Asal RM325
  • Lifetime VIP Membership
  • Personal Support & Tips
  • Paling disyorkan- Kegunaan 2-3 Bulan untuk kesan menyeluruh & ketara seperti yang diinginkan + kesan krim Foundation yang sangat BEST!!
best

SOALAN LAZIM

Masih ragu – ragu untuk membeli produk Ensutouch ? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan sekarang. 

Active Skin Repair Serum – Hanya perlu letakkan serum pada hujung jari, jadikan ianya 5 dot pada wajah muka & ratakan. Penggunaan pada waktu malam sebelum guna sleeping mask akan membantu mempercepatkan proses rejuvinasi kulit. Pengunaan serum pada waktu siang sebagai moisturizer kerana enzim bromelin mampu melembapkan kulit.

Facial cleanser – Pagi dan malam.

Sleeping mask – Dipakai waktu malam selepas pengunaan serum. Pagi esoknya baru dicuci

Dalam ujian klinikal yang dijalankan, kelembapan kulit akan dirasai seawal 3 JAM

INFO : Lebih tips cara penggunaan kami akan kongsikan kepada pembeli khas di laman web ini

Ingredient Serum:

Aqua, Sodium Hyaluronic, Bromex Bioactive, Xylitylglucoside And Anhydroxylitol And Xylitol, Ethoxydiglycol, Octoxynol-11, Polysorbate 20, Hydroxyethyl Acrylate, Glycerin, Phenoxyethanol, Etylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol (and) Ethylhexylglycerin, Fragrance

Ingredient Mask:

Aqua, Bromex Bioactive, Octyldodecyl Myristate, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Dimethicone, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hyaluronic, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Magnesium Aspartate & Zinc Gluconate & Copper Gluconate, Phenoxyethanol, Etylhexyglycerin, Silica, D phantenol, Caprylyl Glycol (and) Ethylhexylglycerin, Fragrance

Ingredient Cleanser

Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Lauryl Glucoside, Bromex Bioactive, Cocamidopropyl Betaine, PEG-120 Methyl Glucose Diolate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Sodium Cloride, Sodium Hyaluronic, Aloe Barbadesis Leaf, Magnesium Aspartate & Zinc Gluconate & Copper Gluconate, Fragrance, Benzyl Alc (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone

 

(Kesemua bahan di atas adalah nama saintifik bagi bahan2 semulajadi, rendah bahan kimia serta diluluskan dan disahkan selamat mengikut standard piawaian yang ditetapkan)

Boleh dan bergantung kepada jenis serta rutin penggunaan (jangan risau dapatkan FREE Consultation dari kami setelah membuat pembelian melalui link di laman web ini)

Untuk kulit sensitif & kering kesan in Insya-Allah sangat terbaik & cepat sebab teknologi ENZIM yang digunakan akan membantu penyerapan cepat untuk merawat kulit dilapisan paling dalam + tips rutin KHAS yang akan kami syorkan sendiri kepada pembeli 

Tidak ada, tapi perlu ikut cara rutin khas yang akan kami kongsikan untuk keselamatan serta keberkesanan yang maksimum 🙂

Dan sangat sesuai untuk ibu mengandung atau lepas bersalin

Ensutouch tak guna parfum (pewangi untuk badan sebab tak sesuai untuk skincare), ensutouch guna cosmetic fragrance yang dihasilkan dari tumbuh-tumbuhan dari Carvansons UK, berdaftar dgn IFRA dan menepati piawaian keselamatan.. rujuk Carvansons.co.uk.

Boleh Whatsapp kami 011-62007193

Free Postage RM15

Penghantaran percuma di seluruh Malaysia (Jimat RM15)

100% Secure FPX Payment

Sistem pembayaran online yang dilindungi 100%

Happy Customers

Kami akan berikan sokongan yang terbaik demi perubahan anda untuk cantik cara selamat

Perlukan Bantuan atau Nak Special Offer?

Whatsapp kami sekarang
6011-62007193

Ensutouch Original Malaysia  | All Rights Reserved.

Contact: +6011-62007193 

 

Scroll to Top